keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

PIIRITIEDOT!!!!

Eli sain tänään piiritiedot!! Mun piiri on 4930 joka on siis toi koko Argentiinan eteläosa, suuntaan siis kirjaimellisesti toiselle puolelle maapalloa! :D Saa nähdä mistä löydän itteni sit syksymmällä koska tohon piiriinhän sisältyy tulimaa ja kuitenkin myös tota keski Argentiinaa. Oon enemmän ku innoissani ja haluaisin vaan jo lähtee!:D Parin viikon kuluttua on jo kuitenkin Lahden koulutus, joten nyt sitten vaan sitä odotellessa.

13 kommenttia:

  1. Anonyymi4/4/12 12:48

    ootan tääl jo sitä hetkee ku pääset jakamaan sun kokemuksias ! ;)

    T: yks IT-alan asiantuntija

    VastaaPoista
  2. Anonyymi4/4/12 14:02

    ootan tääl jo sitä et pääsen olee osa sun kokemuksia :D hahaa no ei oikeesti ootan myös että lähdet ja saat kokea kaikkee uutta ja erilaista! :)

    ps. nos vemos en una semana!!

    VastaaPoista
  3. coool ! mäki ootan ihan jäånnityksellä et minnepäin argentiinaa tuun pääsee ! meen sts:n kautta, sofiavaihossa.blogspot.com jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  4. huomasinkin että luet jo mun blogia :) mutta muille argentiinaan lähteville ! ja jos tiiäit muita argentiina blogeja, olis kiva jos voisit vaikka linkitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauheesti en kyllä tiiä tänä vuonna Argentiinaan lähtevien blogeja, mut tässä nyt kuitenki yks mitä ite luen http://besosdeargentina.blogspot.com/ :)

      Poista
  5. oon niin ilone sun puolesta:-) toi ois just niin siistiä!

    VastaaPoista
  6. Sulle olis haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  7. mäki lähen argentiinaan! mimmi-eevi.blogspot.com

    VastaaPoista